Yritys

Veropaja Oy on riippumaton suomalainen korkealaatuisia veroasiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Veropaja Oy:n emoyhtiönä toimii Verona International Oy, joka omistaa myös Wealth Planning Solutions Europe Oy:n osakekannan.

Veropaja Oy tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia veroasiantuntijapalveluja aina suunnittelusta toteutukseen. Tavoitteenamme on aina osoittaa asiakkaan palveluistamme saama liiketoiminnallinen ja taloudellinen hyöty.

Pääkohderyhmänämme ovat omistajavetoiset yritykset sekä varakkaat yksityishenkilöt perheineen. Asiakkaidemme kanssa keskustelemalla etsimme ja suunnittelemme heille liiketoiminnan kannalta toimivia, verotehokkaita ja turvallisia toimenpiteitä.

Riippumattomuutemme mahdollistaa joustavan ja mutkattoman palvelun sekä parhaiden mahdollisten asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden käyttämisen aina asiakkaiden tarpeiden mukaan, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Wealth Planning Solutions Europe Oy (WPSE Oy), joka kuuluu Veropaja-konserniin, toimii vakuutusasiamiehenä Suomessa.
WPSE Oy ja sen yhteistyökumppanit yhdessä kehittävät ja tarjoavat sekä yksityishenkilöille että yrityksille räätälöityjä vakuutusinstrumentteja, joita Veropaja-konsernissa käytetään yhtenä pitkäaikaisen ja turvallisen omaisuuden hallinnoinnin välineenä niin kotimaisissa kuin ulkomaisissakin tilanteissa. Räätälöidyt vakuutusinstrumentit ovat yksi vaihtoehto etsiessämme parasta mahdollista ratkaisua asiakkaidemme turvalliseen ja verotehokkaaseen varallisuudenhallintaan sekä kokonaisvaltaiseen palveluun.
 

Veropajan arvot, visio ja missio ›

Toimintatavat ›

Design: Redland Oy / Powered by: Autonomy CMS